Cégtörténet
 
 Rekreáció
 Szerelvények  
 


A Kazép-Sit Biztonságtechnikai Kft. 1990 szeptember 1-én kezdte meg müködését. A társaság az orosházi KAZÉP ISz. /Kazángyártó és Építő Ipari Szövetkezet/ Biztonságtechnikai üzeméből alakult át önálló jogi szervezetté.
A Szövetkezet és a Szövetkezet elnöke többségi tulajdonosként, határozott irányvonallal meghatározta cégünk kezdeti üzleti arculatát, melyet kisebbségi tulajdonos cégvezetőként el kellett fogadnom. Az idő múlásával folyamatosan változtak az üzletrészek tulajdonosai és arányai, lassan a többségi tulajdon osztrák pénzügyi befektetők kezébe került. A cél továbbra is a szolgáltatásunk fejlesztése helyett az eredmény felosztása volt. Cégünk jövője érdekében egyre gyakrabban kellett olyan döntést hoznom, amely ütközött a tulajdonosok rövidtávú anyagi érdekével.
Az 1994 év sorsdöntő volt a Kazép SiT Kft életében. Többségi tulajdont kellett szereznem, bérleményből saját telephelyre kellett költöznünk.
1995-ben végre elkezdhettük megvalósítani a hosszú távú terveinket: 1996-ban saját telephelyünkre költöztünk, bővítettük szolgáltatásaink körét (létrehoztuk szállítmányozási ágazatunkat), új reklám és árpolitikával gyarapítottuk ügyfélkörünket.
1998 és 2000 között felépítettük a térség első Rekreációs Központját, mely a helybéliek kultúrált kikapcsolódását, az átutazók megpihenését szolgálja.


A Kazép-Sit Kft. fő tevékenységi köre az ipari nyomástartó rendszerek mechanikus túlnyomásvédelmét biztosító szerelvények, biztonsági szelepek importja, fogalmazása, és ezek javítása, karbantartása.

A szolgáltatásunk megbízhatóságát az ISO 9001 szerint bevezetett minőségbiztosítási rendszerünk garantálja, melyet 2000-ben kiterjesztettünk mérnöki szaktanácsadásra is.


Az oldal tetejére